Találatok

« Vissza

Wellness hotel programok

Wellness hotel programok és akciók a feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyók számára. A hosszú wellness hétvége, mint utazási fogalom már évek óta jelentős népszerűségnek örvend. Hazánk gazdag a wellness hétvégék legfontosabb kellékében - a gyógyfürdők, termál fürdők és gyógyszállók sokak számára elérhető pihenési alternatíva lett. A kínált programok sokszínűek, igen gyakran ki lehet fogni egy wellness akció csomagot egy erre szakosodott hotel vagy szálloda ajánlataként. Egyre jobban terjed a wellness program mint ajándékozási forma - egy olyan figyelmesség, aminek mindenki örül... A belföldi utazási ajánlatok közül a szállodák kínálatában kiemelten szerepelnek a rekreációs programok - masszázs, gyógyfürdő, sport lehetőségek. Aki már próbálta, tudja miről van szó...
Utazási ajánlatok
Utazni, nyaralni mindenki szeret. Útleírások, utazási ajánlatok valamint hasznos egyéni utazás tippek, ötletek, tanácsok: a getvietnamvisa.com utazási portál jóvoltából. A wellness hétvége mint utazási módozat nem más, mint az egészségmegőrző programok kínálata egy csomagban. Az ezt támogató gyógymódok gyógykezelések együttes alkalmazása a fizikai és szellemi megújulást, felfrissülést segíti elő.
A wellness Vietnam szállás vendégei a lelki stressz és a fizikai fáradtság ellensúlyozása céljából egy rövid, néhánynapos jellemzően hétvégét magába foglaló szállodai csomagokat keresnek a leginkább. Gyakoriak az egyhetes turnusok is - ezek általában a drágább wellness csomagok esetén fordulnak elő. A személyre is szabható wellness hétvége programok során testük és szellemük is megnyugszik, feltöltődik - a környezetváltozás önmagában is sokat segít ebben, de az elvágyodás mellett az új élmények és az aktív pihenési mód is sokat lendít kedélyállapotunkon.
Az ilyenkor igénybevehető rekreációs szolgáltatások sora széles (masszázs, gyógyfürdő , torna, iszappakolás, egészséges étkezés, úszás, fitnesz) - ezek a szolgáltatások kerülnek bele egy egy akciós wellness csomagba és kerülnek különböző csatornákon értékesítésre - és jutnak el a célközönséghez: az aktív rövid pihenést, kikapcsolódást kereső utazni vágyó emberekhez.
Hanoi - Halong-öböl - Hue - Danang - Hoi An – Saigon
Mosolygó emberek, úszó piacok és falvak, motorkerékpárok tömege, fából épült hajók, kelet-ázsiai konyha. Vietnám 2700 éves történelméről talán többet tudunk, mint arról, milyen csodálatos és egzotikus hely különleges természeti adottságokkal, több ezer kilométernyi tengerparttal, gyönyörű strandokkal, régmúltat idéző településeivel, évezredes kultúráját megmutató műemlékekkel. Északon a Vörös-folyó, délen a Mekong deltavidéke, a középső országrészben hegyek, őserdők, tengerpartra futó alföldek, zölden hullámzó rizsteraszok változatossága minden felfedezőt magával ragad
zingapúr - Bangkok - Ko Kood - Saigon - Da Nang - Hanoi - Hong Kong
A Seabourn Cruises kellemes, kisméretű hajóin olyan helyekre is eljuthatnak, melyekre a nagy tengerjárókon nem lehetséges. Kényelmes kabinjukban utazva látogathatnak el több városba és országba is - nincs repülőtéren várakozás, szállodából szállodába költözés, csupán pihenés és szebbnél-szebb látnivalók.