Találatok

« Vissza

RE: Wellness hotel programok

Wellness hotel programok és akciók a feltöltodésre, kikapcsolódásra vágyók számára. A hosszú wellness hétvége, mint utazási fogalom már évek óta jelentos népszeruségnek örvend. Hazánk gazdag a wellness hétvégék legfontosabb kellékében - a gyógyfürdok, termál fürdok és gyógyszállók sokak számára elérheto pihenési alternatíva lett. A kínált programok sokszínuek, igen gyakran ki lehet fogni egy wellness akció csomagot egy erre szakosodott hotel vagy szálloda ajánlataként. Egyre jobban terjed a wellness program mint ajándékozási forma - egy olyan figyelmesség, aminek mindenki örül... A belföldi utazási ajánlatok közül a szállodák kínálatában kiemelten szerepelnek a rekreációs programok - masszázs, gyógyfürdo, sport lehetoségek. Aki már próbálta, tudja mirol van szó...
Utazási ajánlatok
Utazni, nyaralni mindenki szeret. Útleírások, utazási ajánlatok valamint hasznos egyéni utazás tippek, ötletek, tanácsok: a [url=https://getvietnamvisa.com]getvietnamvisa.com[/url] utazási portál jóvoltából. A wellness hétvége mint utazási módozat nem más, mint az egészségmegorzo programok kínálata egy csomagban. Az ezt támogató gyógymódok gyógykezelések együttes alkalmazása a fizikai és szellemi megújulást, felfrissülést segíti elo.
A wellness [url=https://www.hotels-in-vietnam.com]Vietnam szállás[/url] vendégei a lelki stressz és a fizikai fáradtság ellensúlyozása céljából egy rövid, néhánynapos jellemzoen hétvégét magába foglaló szállodai csomagokat keresnek a leginkább. Gyakoriak az egyhetes turnusok is - ezek általában a drágább wellness csomagok esetén fordulnak elo. A személyre is szabható wellness hétvége programok során testük és szellemük is megnyugszik, feltöltodik - a környezetváltozás önmagában is sokat segít ebben, de az elvágyodás mellett az új élmények és az aktív pihenési mód is sokat lendít kedélyállapotunkon.
Az ilyenkor igénybeveheto rekreációs szolgáltatások sora széles (masszázs, gyógyfürdo , torna, iszappakolás, egészséges étkezés, úszás, fitnesz) - ezek a szolgáltatások kerülnek bele egy egy akciós wellness csomagba és kerülnek különbözo csatornákon értékesítésre - és jutnak el a célközönséghez: az aktív rövid pihenést, kikapcsolódást kereso utazni vágyó emberekhez.
Hanoi - Halong-öböl - Hue - Danang - Hoi An – Saigon
Mosolygó emberek, úszó piacok és falvak, motorkerékpárok tömege, fából épült hajók, kelet-ázsiai konyha. Vietnám 2700 éves történelmérol talán többet tudunk, mint arról, milyen csodálatos és egzotikus hely különleges természeti adottságokkal, több ezer kilométernyi tengerparttal, gyönyöru strandokkal, régmúltat idézo településeivel, évezredes kultúráját megmutató muemlékekkel. Északon a Vörös-folyó, délen a Mekong deltavidéke, a középso országrészben hegyek, oserdok